NL FR

5 generaties beddenmakers: boxsprings en matrassen op maat

Nill Spring is ontstaan uit de combinatie van een jarenlange ervaring met een bijzondere knowhow. Al 5 generaties lang deelt de familie Cornille deze knowhow en passie voor het vervaardigen van boxsprings en matrassen.

 

Het beeld van een grote, hoge, brede, logge boxspring die heel veel plaats inneemt, maakte enkele jaren geleden plaats voor een verfijnd design uit massief beuk. In “ressortbakken” werden vroeger altijd bonellveren gebruikt, maar deze bleken na verloop van tijd te breken, waardoor de matrasdrager volledig hersteld moest worden. Dat bracht Emiel Cornille op het idee om de veren die hij in zijn zetels gebruikte ook te implementeren in zijn matrasdragers.

 

Collectie boxsprings en matrassen

 

In 2006 introduceerden Frank Cornille en ingenieur Guy Dupont het merk Nill Spring. Dit werd de officiële naam van de boxspring die Emiel Cornille drie generaties eerder revolutionair vernieuwde. 

 

Beide vennoten brachten daarmee hun passie voor slaapcomfort en hun vakmanschap samen in een bloeiend bedrijf. De jarenlange technische ervaring van Guy Dupont en zijn feeling voor innovatie en ambachtelijk maatwerk, resulteerde in een indrukwekkende collectie van boxsprings en matrassen. Dit werd mede mogelijk gemaakt door Oscar Pauwelyn, ondertussen al de vijfde generatie bij Cornille. Hij zorgt voor de ontwerpen van de bedden, waarbij hij altijd voor een hedendaags design gaat. 

 

Belgische topkwaliteit

 

Alle Nill Spring bedden worden op maat gemaakt in ons atelier te Komen. Het gebruik van enkel de mooiste materialen zoals massieve beuk, handgevlochten veren, natuurlatex, Belgische damast tijk en Zwitserse wol zorgen voor een ongekende kwaliteit van slapen.

 

De voordelen van een boxspring compact verpakt

 

Als enige fabrikant gebruikt Nill Spring dat handgevlochten veersysteem. Het geheel van cilindrische veren resulteert in een boxspring die de vorm van jouw lichaam aanneemt. Je ploft op bed en ervaart onmiddellijk die enorme zachtheid. Het ligcomfort en het onverslijtbare karakter maakt van deze boxspring de keuze bij uitstek. Kom het zelf uittesten in onze toonzaal!

 

De slaap van je dromen ervaren? Maak een afspraak in onze toonzaal om onze Nill Spring boxsprings zelf uit te testen!

< terug