NL FR

Rolxx: rolgordijnen op XXL-formaat

 

Als je dacht dat rolgordijnen enkel een esthetische waarde hebben, dan heb je het mis. De rolgordijnen van Rolxx staan gekend om hun strakke vormgeving en detaillistische afwerking, maar vooral ook om hun functionele waarde. 

 

Verduisterend, decoratief of zonwerend

Je kan kiezen tussen transparant, afsluitend of verduisterend. De rolgordijnen garanderen privacy, filteren zonlicht, maar laten toch nog genoeg daglicht binnen. Wist je dat er dankzij Rolxx rolgordijnen een warmteverschil ontstaat van 5°C tussen de temperatuur buiten en achter glas binnen? Ze vormen dus een uitstekend alternatief voor zonwering. 

 

XXL rolgordijnen

Rolxx rolgordijnen zijn geschikt voor elke raampartij. Zelfs op XXL-formaat. Tot zes meter breed en drie meter hoog, of omgekeerd. En dat alles zonder lasnaad. Bedienen doe je met ketting, domotica of afstandsbediening. En voor de kleur en materiaal geven we je uiteraard gepast advies. 

 

Kies je raamdecoratie

Benieuwd hoe we te werk gaan? Lees hoe we in 7 stappen de juiste raamdecoratie vinden.

Van bij de ruwbouw

Wist je dat je beter al in de ruwbouwfase nadenkt over je raamdecoratie? Wanneer je voor elektrische rolgordijnen kiest, moet er namelijk al voldoende plaats in de nis voorzien zijn én moeten er elektrische aansluitingenaanwezig zijn. Ook bij renovatie denk je er maar beter goed op voorhand over na. 

 

Maak daarom tijdig je afspraak bij Cornille. Onze experts staan je graag bij met het nodige advies en komen graag bij jou langs om de plannen te bekijken!

< terug