NL FR

Ervaar zelf het verschil tussen Swissflex, Nill Spring en Beka®

Slaapcomfort is een van de specialiteiten van Cornille. Zonder onze favoriete merken zouden we jou niet de beste slaap kunnen bieden. Daarom zetten we er graag een paar in de kijker voor jou. 

 

Swissflex, dé lattenbodem

 

Sinds jaar en dag is Swissflex een van de meest innovatieve spelers op het gebied van technisch en ergonomisch slapen. Zij waren de eerste op de markt die over de volledige breedte van een lattenbodem hetzelfde comfortgarandeerden. Zo heb je geen hardere zones meer in het midden of aan de zijkanten van het bed. 

 

Perfecte ondersteuning tijdens je slaap

In 2014 lanceerden ze Bridge lattenbodems. Dit systeem past zich perfect aan elke lighouding, ieder gewicht en alle lichaamsvormen aan. Het Swissflex Bridge systeem bestaat uit een ketting van veermodules voor een ongekende flexibiliteit. Het gepatenteerde systeem van Swissflex ontlast probleemzones effectief en ondersteunt het lichaam tegelijkertijd op de juiste plekken. 

 

Ergonomische matrassen

Naast hun lattenbodems, heeft Swissflex ook een aangepast gamma matrassen die perfect afgesteld zijn op hun ergonomische bodems. Ultiem slaapcomfort vereist een samenspel van lattenbodem en matras. Met Swissflex lig je goed! 

 
Oneindig slapen met Nill Spring Infini boxspring

 

Infini is Frans voor ‘oneindig’. Slapen op een Infini boxspring is als baden in de oneindige rust van de zee. Als heerlijk wegdommelen op de zachte deining van langgerekte golven. De inspiratie voor dit model haalde Nill Spring uit twee natuurelementen: de oneindigheid van water en de duurzaamheid van hout

 

Dé signatuur van Infini is de harmonieus golvende structuur rondom de boxspring, die het bed zijn unieke vorm geeft. Even oneindig als de vorm is de nachtrust waar je in deze boxspring van zult genieten. 

 

Een Beka® bed: de beste plek ter wereld

 

Heb je liever ineens het totaalpakket? Een Beka® bed biedt je een goede nachtrust. Innovatieve slaaptechnologie gaat samen met meesterlijk vakmanschap en een elegante afwerking. Bij Cornille vind je hun kwaliteitsmatrassen en boxsprings

 

Matrassen en boxsprings

Een Beka® bed is iets waar je de hele dag naar verlangt. Een warm nest waar je nog wat scrolt op je gsm, je partner een welterusten-kus geeft, droomt van de toekomst en geniet van een heerlijke nachtrust. Het is de plaats waar je ’s ochtends je ogen compleet uitgerust terug opent. Om het in hun eigen woorden te zeggen: het is de beste plek ter wereld.

 

Beka® werd door Zijne Majesteit uitgeroepen door Gebrevetteerde Hofleverancier van België. Zelfs ons koningshuis weet de beste plek ter wereld te appreciëren: hun Beka® bed. Zegt genoeg, toch?! 

 

Van comfort tot support

Beka® staat gekend om zijn innovaties. Hun laatste heet GELTEX®, een vernieuwend “slow resilient schuim” dat zorgt voor een perfecte balans tussen uitstekende ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. Deze GELTEX® afdeklaag in combinatie met pocketveren zorgen voor een ongeëvenaard slaapcomfort. 

 

Ervaar zelf het verschil: kom de Swissflex lattenbodem, de Nill Spring Infini boxspring en de Beka® GELTEX® matrassen bij ons uitproberen!

< terug