NL FR

Slapen in luxe met Mirabel Slabbinck

Bij Cornille hebben we een ruim aanbod aan bedlinnen. Een van onze favorieten zijn de haute couture linnen van Mirabel Slabbinck. De collectie kwalitatieve en gepersonaliseerde bedlinnen werd vernoemd naar het vrouwelijke brein dat achter de creatie ervan zat.

 

Handgemaakte linnen

Alles wordt in hun eigen atelier in Brugge geproduceerd, volledig op maat en op vraag van de klant. In datzelfde atelier worden ook priestergewaden gemaakt, waar Slabbinck inmiddels wereldberoemd voor is. Sinds 1903 staan ze bekend om hun handwerk, uitgevoerd door uiterst ervaren vakmannen en -vrouwen. Ze werken resoluut met de fijnste materialen en halen hun inspiratie uit de natuur.

 

Hun op maat gemaakte stukken zijn het resultaat van het toepassen en verfijnen van eeuwenoude technieken. Ze streven altijd naar de hoogste kwaliteit en een snelle levering. Dankzij die topkwaliteit en flexibiliteit mochten ze al menig luxejacht en exclusieve woning voorzien van tafel- en bedlinnen.

 

Linnen volledig op maat

Aangezien elk stuk op bestelling geproduceerd wordt, kan het telkens uitgewerkt worden in een kleur naar keuze en in een combinatie van stoffen, linten, stiksels en geborduurde namen die je zelf samenstelt. Hun bedlinnen zijn het toonbeeld van hedendaagse schoonheid en comfort.

 

Mag je bedlinnen wel dat tikkeltje meer zijn? Vraag ons om advies, we zoeken samen met jou je favoriete bedlinnen uit!

< terug