NL FR
Nill Spring stelt voor: Infini!

Nill Spring stelt voor: Infini!

Infini betekent ‘oneindig’ in het Frans.

 

Slapen op een Infini is als baden in de oneindige rust van de zee. Als heerlijk wegdommelen op de zachte deining van langgerekte golven. De inspiratie voor dit model haalde Nill Spring uit twee natuurelementen: de oneindigheid van water en de duurzaamheid van hout.

Dé signatuur van Infini is de harmonieus golvende structuur rondom rond de boxspring, die het bed zijn unieke vorm geeft. Even oneindig als de vorm is de nachtrust waar je in deze boxspring van zal genieten.

Infini is het vervolg op de succesvolle Vasca. Samen de eerste twee Nill Spring-modellen die in natuurhout werden ontworpen. In hedendaagse interieurs zijn warme en duurzame materialen immers troef. Het beukenhout van Infini sluit hier naadloos op aan.

Andere pluspunten zijn de verzonken poten, die het droom-zweverig effect versterken. En de pocketveren met doorlopend ligoppervlak, waardoor er geen hardere zones zijn in het midden van het bed.

Absolute én Belgische topkwaliteit, zonder compromissen. Want de boxspring moet meerdere matrassen kunnen doorstaan. En: wordt een natuurhouten bed niet alleen maar mooier met de tijd?